Odjel za povijest

Obavijesti

Stručna konferencija "Društveno korisno učenje za aktivan doprinos studenata društvenom razvoju – koraci ka budućnost" !

Poštovani studenti,

 

Institut za razvoj tržišta rada i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju stručnu konferenciju „Društveno korisno učenje za aktivan doprinos studenata društvenom razvoju – koraci za budućnost“ koja će se održati on-line (Zoom platforma) u srijedu, 24.06.2020. od 10 do 12 sati. U prilogu se nalazi pozivnica i program konferencije, a prijavnica za konferenciju se nalazi na ovoj poveznici. Ova konferencija zamjenjuje okrugli stol koji je bio inicijalno planiran tijekom ožujka ali je zbog pandemije bio odgođen..

 

Stručna konferencija se provodi u sklopu projekta „P-S-I Podrška Studenata u integraciji marginaliziranih skupina na tržište rada“ kojeg provodi Institut za razvoj tržišta rada u partnerstvu s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda te od Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova konferencija će istovremeno biti i završna konferencija projekta.

 

PLAKAT

Theme picker