Odjel za povijest

Obavijesti

Nagrada rektorice za akad. god. 2021./2022. dodjeljena studentici Ivani Protrka!

Ivana Protrka, studentica 2. godine sveučilišnog diplomskog jednopredmetnog studija povijesti, smjer: nastavnički, dobitnica je nagrade rektorice za akademsku godinu 2021./2022. Svečana dodjela nagrada održana je  22. ožujka 2023. u svečanoj dvorani Sveučilišta.
Ivana je iznimno  vrijedna studentica,  nadprosječnog uspjeha na studiju i uključena kao organizator i sudionik u brojne vannastavne aktivnosti na Sveučilištu i široj lokalnoj zajednici.
Nabrojat ćemo dio njezinih aktivnosti u akademskoj godini 2021./2022., studentska je predstavnica u stručnom vijeću odjela, članica Povjerenstva za kvalitetu odjela, Članica odjelnog Povjerenstva za studente s invaliditetom, predsjednica udruge studenata povijesti ISHA Zadar, članica organizacijskog odbora znanstvenog studentskog skupa XV. Dani povijesti, članica uredništva XIII. broja časopisa studenata povijesti Rostra, organizatorica i/ili sudionica više radionica i tribina. Uz sve to cijelu akademsku godinu volontirala je u Narodnom muzeju Zadar.
U siječnju 2023. Odjel za povijest dodjelio joj je individualnu pohvalu za ostvareni uspjeh na studiju i pohvalu za izvannastavne aktivnosti.
Upućujemo joj iskrene čestitke i želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Dodjela nagrade      Ivana drži govor u ime nagrađenih studenata

Ovo je prilika za podsjećanje da od  akademske godine 2016./2017. Odjel za povijest ima sedam dobitnika rektorove nagrade, jednopredmetnih i dvopredmetnih studenata povijesti.
Priznanje je to za studente i studentice a Odjelu za povijest na ponos.